Beratasit pretendojnëpër një penallti, por kryesori Jemini vazhdon lojën. 15′- Caushaj kroson bukur nga e majta e sulmit të tij, i gjendur nëkëndin e fushës. Topi parakalon në lartësi krejt zonën e Skënderbeut, shkon te shtylla e dytë e portës së Shehit, ku përpiqet G. Arbri për të goditur, por Radas largon rrezikun duke e devijuar “sferën” në korne. 19′- Klodian Arbri jep një pasim të artë për partnerin e sulmit te Tomori, Endri Bakiu. Ky i fundit, në limitin e pozicionit jashtë loje, befason mbrojtjen korcare, duke dalë në pozicion ballor me Shehin. Gjuan fort, por jo sakte, mbi traun e “kuadratit” mik. 21′- Kloadian Arbri humb një rast të artë, i gjendur i vetëm me portierin mik, Orges Shehi.
live - Newsport.al
Pasi ka marrë një pasim të shkëlqyer nga Cela, veterani i sulmit beretas gabon në mënyrë të pabesueshme, humb një gol të sigurtë. 24′- Gersi Arbri gjen përmes një pasimi i gjatë nga mesi i fushës Gersi Arbrin, cuditërisht të pambuluar si duhte nga mbrojtja korcare, në pikën e penalltisë. Kur bëhet gati të godiste, vjen ndërhyrja vendimtare e Radas, që ia heq topin nga këmbët dhe eviton një rrezik serioz në portën e tij. 28′- Klodian Arbri pengohet në mënyrë të parregullt në inkursionin e tij drejt portës kuqebardhë. Lezhjani i kampionëve përdor dorën për ta devijuar topin, qëshkonte tek sulmuesi beretas, i lirë, kështu që ndëshkohet me të verdhë dhe godijte dënimi. Ekzekuton Klevis Roshi, tokazi, por pa shënjestrën e duhur.
Topi përplaset në barrikadën prej pesë lojtarësh të Skënderbeut. 32′- Allmuca fut një krosim nga e majta e sulmit të tij për Muzakën, në zonën e Llanit. Portieri i Tomorit ngrihet në ajër, duke e zotëruar topin dhe e nis menjëherë për sulmuesit e tij. 34′- Endri Bakiu i rrëmben një top Bicit në vijën anësore, në krahun e majtë të sulmit beratas. Gabim fata dhe i pafalshëm për mbrojtësin korcar, që lejon kësisoji sulmuesin e Tomorit të shkojë i vetëm drejt portierit Shehi, të godasë saktëhe të barazojë shifrat. 1-1. 39′- Goditje dënimi për Skënderbeun, ekzekutuar nga Radas, por topi shkon pa ndonjë rrezik drejtpërdrejt në duart e Llanit. 42′- Shkëmbi pengohet nga Klevis Roshi mbi vijën ballore të zonës beratase.
Atdhe ndeshje live - CK Haiti I Start
48′- Bratic pengon në mënyrë të parregullt inkursionin individual të Bakiut, duke shkaktuar goditje dënimi për vendësit, por edhe marrë karton të verdhë. 52′- Sebino Plaku lëshon një predhë në drejtim të portës beratase, duke impenjuar në një pritje të vështirë, por shpëtimtare Ervin Llanin, që e devijon topin në korne. 56′- Mile mundohet të clirohet nga markimi i dyshes korcare Bici-Radas, pas një topi të adresuar për tek ai nga Caushaj, por nuk ia del dot. 61′- Carls Ofeje, i ardhur te Tomori nga Apolonia në merkaton e janarit, barazon shifrat. Nëlëmsh në zonën korcare, ai ndërhyn me zgjuarsi dhe te pika e penalltisë gjuan fort, duke e dërguar topin në rrjetën e Shehit.
Vjen kartoni i dytë i verdhëpër të dhe rrjedhimisht i kuqi. Kështu, ai e lë skuadrën me dhjetë lojtarë në fushën e lojës. 80-88′- Mundohet të reagojë e të bëjë dicka Tomori, por ndesh në prapavijë e kujdesshme dhe të përforcuar me lojtarë të korcarëve, që e mbajnë portën e Shehit të paarritshme më për vendësit. 90′- Gjyqtari i katërt akordon 3 minuta shtesë, të cilat nuk ndryshojnë asgjë. Ndeshja mbyllet me fitoren 4-2 të korcarëve, që ruajnë diferencën prej 5 pikësh me kreun. Skënderbeu ka dalë kryelartë edhe nga një transfertë e vështirë, si ajo beratase, ku vendësit kanë përveshur mëngët që t’i frenonin kuqebardhët, edhe për faktin se do të inaguronin stadiumin e tyre të rikonstruktuar, ku tifozët kanë qenë të shumtë, në shifra prej afro 7 mijë vetësh.
RTSH Sport
Të cilët, megjithatë, nuk dekurajohen, por të mbështeur fuqimisht nga tifozëria e tyre e zjarrtë, nuk i rreshtin përpjekjet drejt portës së Shehit. Derisa barazojnë me anë të sulmuesit shtatshkurtër, Endri Bakiu, që përfiton nga një gabim i mbrojtësit Bici dhe konkudon në kuadratin e Shehit. Mirëpo, nuk do të zgjaste shumë gëzimi i beratasve, sepse pjekuria dhe qetësia e madhe që demonstron Skënderbeu i ndihmon kampionët të rigjejnë avantazhin.
[[[ONLINE**]=]] Teuta Durrës Erzeni drejtpërdrejt live 14 nëntor 2022
Nuk ndalet Skënderbeu, “pushton” edhe “Kalanë e Beratit”Plot 10 vjet pritje për të parë një ndeshje elite në Berat. Më në fund, tifozët beratas shijuan nga shkallët e stadiumit të tyre një sfidë Superioreje, teksa skuadra e tyre e zemrës u përball me Skënderbeun, sfidë që ishte pritur prej ditësh me shumë emocione. Dhe ia vlejti, sepse u zhvillua një sfidë vërtet e bukur, me bollëk golash, ku të gëzuar dolën miqtë, kampionët e vendit në fuqi, ndërsa të mundur, por me kokën lart, u detyruan ta linin stadiumin e rikonstruktuar beratas vendësit. Java e 14-të, Superiorja 12.
Ka ende javë e ndeshje për këtë, në të cilat duhet parë si do të performojnë Teuta dhe Tirana, që aktualisht ndajnë dy vendet e para, por edhe Flamurtari, që pason i katërti Skënderbeun. Muzaka: Fitore shumë e rëndësishme Pas ndeshjes, ka folur autori i dy golave për Skënderbeun, që vulosën edhe suksesin e të tijve në Berat. Gjergji Muzaka e ka konsideruar një fitore shumë të rëndësishme atë ndaj Tomorit, në javën e 14-të të Superiores. “Fitore shumë e rëndësishme, e arritur në një fushë të vështirë, ndaj një kundërshtari tepër të motivuar.
Në një atmosferë të zjarrtë, kampionët e vendit në fuqi kanë dëshmuar se kanë potencialin dhe kualitetin e duhur të lojtarëve, por edhe një staf teknik kompetent, që dinë të marrin maksimumin në mënyrë rracionale e të logjikshme, të përllogaritur mirë, jo duke “fluturuar pa krahë”. Ndaj Tomorit, juglindorët e kanë gjetur shpejt epërsinë, që në minutën e 9-të, kur një penallti e fituar nga Sebino Plaku kthehet në gol nga kapiteni Shkëmbi. Nuk kishte si të nistë më mbarë për kampionët, ndërsa situata bëhet më e vështirë për vendësit.
Home | SuperSportFeatured Cremonese i surprizon të gjithë duke eliminuar Napolin nga Kupa e Italisë dhe duke kualifikuar në fazën çerekfinale. Koha e rregullt, por edhe shtesa... Itali Mosmarrëveshja për shkak të deklaratave mes Igli Tares dhe Mauricio Sarrit vazhdojnë të shtohet dhe nga mediet italiane raportohet se në verë njëri prej... Spanjë Manchester City është “dyqani” i preferuar i Barcelonës në merkato, ku më herët i ka marrë edhe lojtarë legjendarë të klubit, siç është Aguero,... Angli Newcastle është seriozisht i interesuar për Hakim Ziyech. Nga mediet britanike raportohet se klubi i “sheikëve” do tentojë të afrojë në janar mesfushorin e... Francë Paris Saint-Germain mund të mos luajë më në Parc des Princes. Një nga anëtarët e Këshillit Bashkiak të Parisit, David Belliard, në një intervistë...
Rikthehen ekuilibrat në rezultat, 2-2. 65′- Gabim i Gjylës në mbrojtjen beratase, që lejon një top vertikal të adresohet nga e djathta në të majtë të sulmit mik, aty ku Muzaka, i lirë në zonën vendëse, e stopon topin me gjoks dhe me qetësi e zgjuarsi e dërgon në rrjetën e Ervin Llanit. Sërish në epërsi Skënderbeu, me rezultatin 3-2. 69′- Eshtë sërish Muzaka, që shënon në portën e Llanit, pas asistit që ka marrë nga Daniel Xhafaj. Vjen goli i qetësisë dhe sigurisë për kampionët, që e shohin veten në epërsi 4-2. 77′- Ndërhyrje e gabuar e Ditmar Bicit, që ndalon një sulm të sulmuesve beratas drejt zonë së tij.
Shiko tv live
Kësaj here me anë të mbrojtësit Radas, që ekzekuton bukur një goditje dënimi. Me fitoren 2-1 të kuqebardhëve mbyllet pjesa e parë. Në të dytën ka sërish luftë të fortë sportive, edhe pse terreni është rënduar dhe nuk i lë lojtarët të dalin në lojën e tyre. I takoi Tomorit, që ta bënte sefte i pari me gol për këtë fraksion loje, teksa Carls, në minutën e 61-të, rivendos ekuilibrat në 2-2. Por, historia përsëritet, gëzimi i vendasve zgjat shumë pak, për shkak se Muzaka, dy here, në minutën e 65-të dhe 69-të, vulos suksesin e padiskutueshëm e të merituar të të tijve. Që superojnë kësisoji edhe një transfertë tjetër, marrin edhe tri pikë të cmuara dhe kërcënojnë seriozisht kreun e Superiores.
Kemi 3 muaj që zhvillojmë lojëra të mira, ndaj duhet të vazhdojmë kështu. Në garë për titull janë katër skuadra, ndërsa unë nuk preferoj të dalloj asnjërën prej tyre, por kam një frikë të vetme në rrugën për mbrojtjen e titullit: frikë nga Skënderbeu. Pra, uroj që ta ruajmë këtë ritëm dhe të mos bëjmë ndonjë hap fals. ” Levi: Jemi pretendentët kryesorë për titull I kënaqur është shfaqur trajneri cek i korcarëve, Stanislav Levi, pas triumfit në Berat. “U zhvillua një futboll i bukur, në një atmosferë të ndezur. Fituam dhe kjo më gëzon, por duhet komplimentuar edhe kundërshtari, sepse zhvilloi një ndeshje të mirë.
Ultras Egnatia - Per tgjith ato qe po na pysin ndeshja do...
Mjedisi këtu ishte i zjarrtë, cka na e vështirësonte disi punën, megjithatë treguam qetësi a maturi. Edhe në momentet më decizive të ndeshjes, kur u barazuam dy herë, ditëm të reagojmë e të shënojmë. Dy gola e mi? Natyrisht që ndihem i lumtur, sepse ata i shërbyen edhe skuadrës, për të arritur fitoren dhe marrë tri pikët e cmuara, që na mbajnë shumë pranë kreut.
FK Skenderbeu Korce - FK Egnatia » Live Score & Stream +
Me vetëm pesë pikë më pak se Teuta e vendit të parë dhe 1 pikë më pak se bardheblutë, kampionët vijojnë të tregojnë një ecuri shumë pozitive dhe nuk po ndalen më nga askush prej 3 muajsh. Kurora e kampionit është në kokën e tyre, ndaj misioni i kuqebardhëve është i qartë, po ia bëjnë hyzmetin realizimit të tij: mbrojtjen e saj. Rishaplljen për të dytin edicion radhazi kampion i Shqipërisë.
Vllaznia thyen Partizanin, korçarët kalojnë Egnatian - Sporti im
Gol nga “tuneli”, Skënderbeu e nis mbarë pjesën e dytë ndaj
Datat dhe oraret e dy javëve të para, Kategoria Superiore
Nuk ndalet Skënderbeu, “pushton” edhe “Kalanë e Beratit”